Elfogták a baltás rablót - 20 éves a gyanúsított

A rendőrség három nappal az országos visszhangot kiváltott rablás után elfogta azt a fiatalembert, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy ő ment baltával dohányboltba.

Frissítés 2014.01.15. 16:00

Végigvezették a ma elfogott fiatalembert az oladi lakótelep több utcáján. A helyszínen több eladóval is beszéltünk, akik azt mondták, soha nem látták a vékony fiatalembert, aki láthatólag közönyösen sétált bilincsbe verve. Megtudtuk azt is, hogy az a dohánybolti eladó hölgy, aki a rablás hajnalán dolgozott azóta sem állt munkába, megviselte az eset.

Információink szerint a gyanúsított a rablás előtt percekig várakozott a Shell kút sarkánál, a megfelelő pillanatra várva. Úgy tudjuk, a fejszét a kabátja alatt rejtette el.

Korábban írtuk

Egy ismeretlen személy 2014. január 12-én 3 óra 30 perc körüli időben bement Szombathelyen a Dolgozók útján, a Shell benzinkútnál található Nemzeti Dohányboltba és a gyanú szerint baltával fenyegetőzve, az eladót a bevétel átadására szólította fel Videó a szombathelyi fejszés rablóról 2014. January 13. 10:26 .

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága Felderítő Osztályának közös akciója során, 2014. január 15-én 7 óra 45 perckor szombathelyi tartózkodási helyén elfogta Sz. Zsoltot, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A 20 éves férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás van folyamatban. A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai az Ügyészségen indítványozták a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

Fejszével jött, nem sok pénzzel távozott
Fejszével jött, nem sok pénzzel távozott
Tánczos Mihály

A biztonsági kamera felvételén - egy abból, amit a rendőrség lefoglalt - jól látszik, hogy a rabló nagyon izgult. Annyira, hogy legalább két köteg pénzt a helyszínen hagyott. Az az eladó mozdulatain is látszik, hogy a hölgy meglepődött, amikor a rabló egyszerűen elfordult a felé nyújtott pénztől és elszaladt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Videó a szombathelyi fejszés rablóról

Vasárnapra virradóra kirabolta egy fejszés férfi Szombathelyen a Dolgozók útján található dohányboltot.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló