7 hónap alatt ellopott 30 katalizátort Vas megyében – most le is tartóztatták érte

Ezzel több mint 2 millió forintnyi kárt okozott.

A Szombathelyi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint 2022-ben levágta és ellopta 30 sértett autójának katalizátorát, két sértett gépkocsijának katalizátorát pedig megkísérelte ellopni Vas megyében.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2022 márciusától hét hónapon keresztül követte el a lopásokat Szombathelyen és a környező településeken. A bűncselekményekkel összesen több mint 2,2 millió forint kárt okozott a sértetteknek.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának elrendelését.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsított letartóztatását egy hónapra – írja közleményében a Vas Megyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek