Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igazi Szappanopera

Van benne szappan, feszültség, fordulatos cselekményszövés, és mindennek a tetejébe még folytatásos is... Kedves Szobaasszony! Hálás lennék Önnek, ha a jövőben nem hagyna pipereszappant a  fürdőszobai mosdón, ugyanis van sajátom, így a szálloda szappanjára nincs szükségem. Kérem tehát, hogy vigye el a még érintetlen csomagolású 6 db  pipereszappant és azt a hármat is, amelyek a tussoló szappantartójában vannak, mivel zavarnak a fürdésben. Köszönettel S. Berman
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igazi Szappanopera. Van benne szappan, feszültség, fordulatos cselekményszövés, és mindennek a tetejébe még folytatásos is...

Az alábbiakban olvasható annak a levelezésnek a szöveghű magyar  fordítása, amelyet egy londoni szálloda egyik vendége a szálló igazgatóságával folytatott, s amit ez utóbbi közlés céljából eljuttatott a Sunday  Times-hez.

Kedves Szobaasszony!

Hálás lennék Önnek, ha a jövőben nem hagyna pipereszappant a  fürdőszobai mosdón, ugyanis van sajátom, így a szálloda szappanjára nincs szükségem. Kérem tehát, hogy vigye el a még érintetlen csomagolású 6 db  pipereszappant és azt a hármat is, amelyek a tussoló szappantartójában vannak, mivel zavarnak a fürdésben.
Köszönettel
S. Berman

Tisztelt 635-ös Vendég úr!

Én nem az Ön szobájához beosztott szobaasszony vagyok. Az illető  ugyanis heti szabadságát követoen csak csütörtökön jön vissza. Elvittem az Ön  által jelzett 3 szappant a tussoló szappantartójából, ahogy azt kérte. A 6  darab másik szappant, amelyek a mosdón voltak, betettem a papír zsebkendő  tartóba arra az esetre, ha Ön mégis meggondolná magát. A továbbiakban hagytam  Önnek 3 új pipereszappant, melyeket a fürdőszobai szekrénybe helyeztem el,  mint hogy szállodánkban az az előírás, hogy a fürdőszobákban naponta 3 új pipereszappan kell elhelyezni. Remélem, hogy megelégedésére szolgáltam.
Kathy A szobaasszony

Kedves Szobaasszony!

Remélem, hogy Ön az énhozzám beosztott szobaasszony. Vélhetően Kathy  nem tájékoztatta arról, milyen üzenetet hagytam Önnek a szállodai pipereszappanok ügyében. Midon tegnap este hazatértem szobámba, láttam,  hogy Ön újabb 3 darab szappant hagyott a fürdőszobai mosdón. Mivel két hetet szándékozom szállodájukban eltölteni, saját szappanomat hoztam magammal. Ezért nincs szükségem az Önök 6 db szappanjára, amit a mosdón hagyott. Zavarnak a fogmosásban, a borotválkozásban stb. Hálás lennék, ha elvinné azokat.
S. Berman

Tisztelt Berman úr!

Szerda a heti pihenőnapom. Ez volt az oka, hogy a helyettesítő szobaasszony 3 darab a szálloda szabályzata által előírt szappant hagyott az Ön fürdőszobájában. Ezúttal elvittem a mosdóján hagyott és az Önt zavaró 6  db. Szappant. Az Ön saját szappanját a pipereszekrénybe tettem, hogy ne zavarja Önt. A szállodai szabályzat által eloírt 3 db új szappant nem vittem  el, azok szintén a pipereszekrényben találhatók. Kérem, ha megjegyzése lenne, azt szíveskedjék velem tudatni.
Az Ön szobájához beosztott szobaasszony
Dotty

Tisztelt Berman Úr!

Kensedder úr, szállodánk igazgatóhelyettese arról tájékoztatott, hogy  Ön elégedetlen a szobaasszonnyal. Ezért egy másik személyt osztottam be  Önhöz. Kérem, fogadja elnézésünket ezért az incidensért. Amennyiben további megjegyzése lenne, kérem keressen meg személyesen. A 1108-as szállodai telefonszámon vagyok elérhető naponta 8:00 és 17:00óra között.
Köszönettel
Elaine Carmen
Recepció Főnök

Tisztelt Carmen Asszony!

A munkahelyemről nem áll módomban Önt telefonon kontaktálni. Minthogy 7:45-kor hagyom el reggelenként a szállodát és 17:30-18:00 óránál előbb  nem térek vissza, talán megérti, hogy Kensedder urat könnyebben tudtam  elérni. Ily módon tehát ővele beszéltem meg a szappan problémát. A hozzám beosztott új szobaasszony, gondolván, hogy új vendég vagyok a szállodában, újabb 3 db szappant hagyott a toilette szekrénykémen azon a 3 szappanon felül,  amit a szállodai szabályzat minden napra előír, amelyeket ő a tussoló szappantartójába helyezett el. Engedtessék meg, hogy megjegyezzem, hogy az itt tartózkodásom 5 napja alatt immáron nem kevesebb, mint 24 szappan gyűlt össze a szobámban.
Miért bánnak így velem?!
S. Berman

Tisztelt Berman Úr!

Utasítottuk Kathyt a szobaasszonyt, hogy ne hagyjon több szappant az Ön szobájában, ill. hogy távolítsa el a szobaasszonyok által korábban otthagyott összes szappant. Amennyiben további segítségére lehetek, kérem, keressen meg a 1108-as szállodai telefonon 8:00 és 17:00 óra között.
Köszönettel
Elaine Carmen
Recepció Főnök

Kedves Kendsedder Úr!

Tájékoztatom, hogy a szobámból elvitték a saját tulajdonomat képező szappant. Egyébiránt azt is jelzem, hogy a fürdőszobámból minden  szappan eltűnt, beleértve a sajátomat is! Tegnap későn értem haza és kénytelen voltam a szobapincérnek szólni, hogy hozzon nekem 4 db illatos  törlőkendőt.
S. Berman

Tisztelt Berman Úr!

Megbeszéltem Elaine Carmen Recepció vezetővel az Ön szappan ügyét. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy lehet, hogy az Ön szobájában egyáltalán nincsen szappan, mikor a szobaszemélyzet szigorú utasítást kapott arra, hogy naponta, rendszeresen 3 db szappant hagyjanak a szobákban a  napi takarítás során. A problémát azonnal orvosoljuk. Elnézését kérem a kellemetlenkedésért.
Martin L. Kensedder
Igazgatóhelyettes

Tisztelt Carmen Asszony!

Szíveskedjenek tájékoztatni arról, hogy ki hagyhatott a fürdőszobámban  54 db pipereszappant, ugyanis ennyit találtam ott tegnap hazatértemkor. Semmi szükségem sincs 54 db szappanra, ellenben hálás lennék, ha visszajuttatnák nekem saját szappanomat és a hozzá tartozó szintén saját  szappantartómat. Remélem megért: ott van, kérem 54 db szappan, a sajátom meg sehol! Kérem, adják vissza a saját szappanomat a szappantartóval együtt, ennyi  csupán, amit kérek Önöktől.
S. Berman

Tisztelt Berman Úr!

Arról tesz panaszt, hogy túl sok szappan van a fürdőszobájában, miután  én minden szappant elvittem onnan. Ezen felül Kensedder úrnak arról is panaszkodott, hogy az Ön szappanjai is eltűntek, miután én saját  kezűleg helyeztem el az Ön fürdőszobájában 24 db szappant plusz 3 darab szappant, mint a szabályzat által előírt napi adagot. Ezzel szemben semmit sem  tudok az illatos törlőkendőkről. Természetszeruleg Kathy az Ön szobaasszonya  nem tudhatta, hogy én magam vittem vissza az Ön szappanjait, így hát ő szintén vitt Önnek 24 db szappant és még 3 db-ot, ahogy azt a szabályzat  előírja. Nem tudom, honnan veszi, hogy a szálloda köteles a vendégei részére szappantartót is rendelkezésre bocsátani. Mindennek ellenére én kerítettem Önnek egy gyönyörű elefántcsont szappantartót, amit szintén megtalál a fürdőszobájában.
Elaine Carmen

Tisztelt Carmen Asszony!

Jelen feljegyzésem célja, hogy tájékoztassam Önt a jelenlegi leltárról:

  • A toilette szekrény alatti mosdón jelenleg található: 18 db szappan 4x4-es és 1x2-es csomagolásban A papírzsebkendős dobozon található: 11 db szappan 2x4-es és 1x3-as csomagban
  • Az éjjeliszekrény tetején található: 3 db illatos törlokendő 8 db szappan 2x4-es csomagban plusz 4 db elefántcsont szappantartó
  • A toilette szekrénykében található: 14 db szappan 3x4-es és 1x2-es csomagban
  • A tusoló szappantartójában található: 6 db szappan, erősen lucskos állapotban A tusoló tálca észak-keleti sarkán található: 1 db használt illatos törlokendő
  • A tusoló tálca észak-nyugati sarkán található: 6 db szappan 2x3-as csomagolásban.

Kérem, figyelmeztesse Kathyt a szobaasszonyt, hogy amikor rendet rak a szobámban, a szappan-csomagokat rendezze el és törölje le róluk a port.
Kérem, tájékoztassa ot arról is, hogy a 4-nél magasabb oszlopban felhalmozott szappanok hirtelen leborulhatnak. Engedje meg, hogy  javasoljam, hogy a szobai ablak párkányát is használják fel a jövőben a szappanok elhelyezésére, mivel ez eddig kimaradt. Egyébiránt tájékoztatom Önt,  hogy vásároltam egy új szappant szappantartóval együtt, amelyeket, minden félreértés elkerülése végett a szálloda széfjében helyeztem el.
S. Berman

-o-

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Humor

Hirdetés