Légifotókon az épülő 86-os főút

Megnézheti a Szeleste és Szombathely közti szakaszt és a rádóci egyenest is. Meg sok kamiont.

Íme, a bizonyíték, hogy valóban történik valami Nem vezetik át Zanaton a 86-os forgalmát 2013. August 23. 15:41 a 86-os főúttal. Szombathelytől északra a Savaria Stonhenge-t Virágok nőnek a 86-os főút helyén 2012. June 29. 14:13 már beépítették egy felüljáróba, látható a leendő leágazó Nemesbődnél, és az is kivehető, milyen hatalmas mennyiségű földet mozgatnak meg a munkagépek.

Légifotók az épülő 86-osról
Ez lesz a nemesbődi leágazó
Mészáros Zsolt

A galéria másik fele Szombathelytől délre, Egyházasrádóc és Körmend között készült. Ez már a leendő gyorsforgalmi út része Jövőre kész a 86-os főút déli része 2013. September 13. 13:37 , a négy sávból a két új sáv már elkészült, most ezeken halad a forgalom, közben újítják fel a régi nyomvonalat. A tervek szerint ez év végére lekészül a közel három km hosszú, négysávos szakasz.

Légifotók az épülő 86-osról
Kamionsor az épülő rádóci egyenesben
Mészáros Zsolt

A fotókon az is látható, hogy nagyon sok kamion araszolgat a munkagépek között. Bizonyíték arra, hogy a teherforgalom valóban erre halad, és nem Zalaegerszeg felé, amerre a zalaiak szeretnék Vasvárra vinné az autópályát a jobboldal 2009. January 21. 13:21 , és amerre – éppen erre hivatkozva – az M86-os akarják elvezetni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jövőre kész a 86-os főút déli része

Elkezdődik az útépítés a 86-os Szombathelytől délre tartó szakaszain. Nyolc kisebb út is megújul.

Nem vezetik át Zanaton a 86-os forgalmát

Ezzel nyugtatott mindenkit Kovács Ferenc a mai sajtótájékoztatón, s szerinte hamisak a pletykák, hogy megtorpant az útépítés.

2016-ra lesz kész a gyorsforgalmi 86-os

A Vegyépszer csődje miatti kétéves csúszást nem lehet behozni – mondták a megyeházi sajtótájékoztatón. A térképen rajta van a váti repülőtér.

Virágok nőnek a 86-os főút helyén

Hiába ígérték meg, hogy folytatódik az útépítés, munkának nyoma sincs.

Vasvárra vinné az autópályát a jobboldal

A Zala megyei közgyűlés elnöke szerint nem a 86-ost kell fejleszteni, hanem az M9-es autópályát kell megépíteni Zalaegerszeg irányába. A tervet támogatja a Vas megyei közgyűlés vezetése is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet