Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Büszkeség: Szilágyi kollégánk nagyot írt a hulladékgazdálkodás abszurditásairól

Kiemelten jónak ítélték cikkét a Minőségi Újságírás-Díj 2021. márciusi fordulójában.

Ritkán alkalmazott eszközként a Minőségi Újságírás Díj zsűrije a márciusi pályázatok elbírálásakor a díj megosztása mellett döntött.

A nyertesek Panyi Szabolcs, aki a Direkt36-on a Magyarország kínai közeledése mögötti titkosszolgálati szálakról írt , illetve a Telex.hu Lengyel-Szabó Péter, Nyilas Gergely, Szilágyi Máté és Simor Dániel alkotta videóriportja a Tisza Kárpátaljáról importált szennyezéséről .

A zsűri a megszokott módon további három anyagot emelt ki a nevezettek közül:

- Kocsis Árpádnak a Mércen megjelent írása Jair Bolsanaro felemelkedéséről és a brazil belpolitika elmúlt fél évtizedéről egy a magyar sajtóban hanyagolt témát járt körül nagy alapossággal

- A szombathelyi Nyugat.hu a Vas megyei hulladéggazdálkodási biznisz mögött komplex anomáliákat tárta fel részletesen Négy évig tartó ámokfutás, több mint százmilliárd forint eltapsolása után a teljes hulladékgazdálkodást elnyeli egy érdekcsoport March 22. 15:05 Szilágyi József révén.

- Bodnár Zsolt a Qubit-on pedig a Fudan Egyetem magyar és kínai állami hátszelének a magyar felsőoktatásra gyakorolt lehetséges hatását mutatta be értően.

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Veiszer Alinda, Both Vilmos, Weyer Balázs, Varró Szilvia, Hermann Irén, Nyáry Krisztián és Dudás Gergely.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Egyéb

Tovább az oldalra