Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Válságos idők jöhetnek - Tudták? 2015. a Jupiter éve lesz

A tömegek elégedetlensége egyre fokozódik, a Mars szimbólumai tűzeseteket, robbanásokat és katasztrófákat jelölhetnek – jelzik a csillagok 2015-re.

A 2014-es évet búcsúztatva fontos tudnunk, hogy még a Szaturnusz évét éljük március 20-áig. Szimbólumai közé tartozik a felelősségvállalás, a „határaink” ismerete, a „küszöb őre” tanításait már megtanulhattuk. A Skorpió jegyben járt december 23-ig és meg kellett tapasztalnunk az elengedés, az átalakulás fontosságát, ki- ki a maga életében. Akár pénzügyeinkben, akár kapcsolatainkban, hogy már csak azokra koncentráljunk, akik fontosak számunkra. A Nyilas jegy most a következő, amelyben jár több évig. Az önmagunkba vetett hitünket teszi próbára, elveinket és tudásunkat szilárdítja meg. Magyarország Nyilas országok közé tartozik.

2015 a Jupiter éve lesz
Nyugat.hu

2015. március 21-től 2016. március 20-ig tart majd a Jupiter éve. Az égi térkép üzenete szerint a 2015-ös év /AC.-/ a Mérleg jegybe kezdődik /I.-es ház/ amely a népet, azaz minket jelöl, és amely kapcsolatai szerint érvényesül. Diplomáciai érzéke nagy, és a megegyezésre törekvés az ő szimbólumai a Vénusz, mint a jegyuralkodó bolygója szerint is. Megfontoltság és céltudatosság jellemző rá, hisz a jelen képletben a Bak jegyben tartózkodik. Az elmúlt években a pénzügyeinket jelentő életterületen a Szaturnusz tanítását gyakoroltuk, „Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér!” . Szűkös évek voltak ezek, de a folytatásban sem lesz ellenünkre, ha követjük ezt az elvet. Hisz a pénzügyeinket jelölő /2. ház/ a Skorpió és Nyilas jegyeket érinti, melyben még várnak megszorítások. Az országok szintjén épp úgy, mint a mi kis családjainkban.

Számos ország vezetői lehetnek szorongatott helyzetben

A tömegek elégedetlensége egyre fokozódik, amelyre a fényszögek /Hold és Mars/ jelzései is utalhatnak erre. Nem szokványos eszközöket vethetnek be szabadságuk érdekében a tömegek /HOLD/. A Mars szimbólumai közé tartozik a /tűzestek, robbanások, katasztrófák stb./ Szomorú eseményeket jelölhetnek. Számos ország vezetői lehetnek szorongatott helyzetben.

Horoszkóp
Nyugat.hu

A Nap és az Uránusz fényszöge jelezhetik a válságos időszakot. A Nap képviseli az országok elöljáróit, vezetőit. A Jupiter a nagy szerencse bolygója az Oroszlán jegyben járva nem könnyíti meg a helyzetünket, hisz a feszült kapcsolatba van a Marssal, amely túlzásokra és nagy kockázatvállalásra hajlamosít. Így a jog /Jupiter/és a pénzügyeink, vállalkozásaink lesznek egy ideig egymásnak ellentmondó viszonyba. Itt érdemes óvni magunkat a túlzásoktól. Ezek nem csak nálunk, hanem a világban is jellemzőek lesznek.

Tegyünk azért, hogy megóvjuk amink van. Vállaljunk felelősséget saját életünkért és tetteinkkel, teremtsük meg a békét, legalább saját környezetünkben. Igazi választ mindenki saját pontos születési horoszkópja/radix/ által kaphat a jövőjére nézve. KOS jegy szülöttei számos új ötlettel rukkolhatnak elő. A tetteikkel bizonyíthatják, hogy valóság lesz belőle. Kockázatot is szívesen vállal, ha jó ügy érdekében kell többet teljesítenie. Szerencsés időszak, ha óvja magánéletét és a családi köteléket is ápolja.

Horoszkóp
Nyugat.hu

BIKA jegy szülötteinek, változást hozhat az élet, akár munkában vagy költözéssel kapcsolatban is. Legyen megfontolt döntéseiben, hogy bankszámlája növekedhessen. Számos kapcsolatot épít, újakat is, hogy támogatásukkal lendítsen életén. Tanácsaikat érdemes megszívlelnie.

IKREK jegy szülöttei jó, ha önmagukba néznek, és belátják hibáikat. Nem hibáztatnak mást, saját tetteikért felelnek. Ügyelnie kell kapcsolataira is, barátokat szerezzen ne ellenségeket. A tévedések nagy tanulságul szolgálnak párkapcsolati téren is.

RÁK jegy szülötteinek a biztonság és családi háttér fontos lesz. Viszont nagyon ellenségessé válnak, ha korlátozzák őket. Legyen az egészséges életmód híve, hogy a munkában helyt tudjon állni. Változatos napokra számíthat a családi berkekben és párkapcsolati téren is.

OROSZLÁN jegy szülöttei a szerencse fiai lesznek. Talán nagy utazásra szánják el magukat, hogy szép élményben legyen részük. A kockázatvállalás most bejöhet, anyagi téren is. A környezetükben legyenek segítőkészek, ha gondoskodásra lenne valakinek szüksége.

SZŰZ jegy szülötteinek türelemre lesz szüksége, hogy bizonyos problémáktól megszabaduljon. A körülményeket meg lehet változtatni, vagy el lehet fogadni is. A második félév már javuló tendenciát ígér. Szerelemben és pénzügyi téren egyaránt.

MÉRLEG jegy szülöttei kedvesek és szolgálatkészek, míg fel nem borul az egyensúly. Talán nagy erőbedobással teszik a dolgukat és kevés idő marad saját magukra. Ilyenkor jön a vihar, melyet nem ért a környezetük, miért is tört ki. A lazítás és kényeztetés már sokat segíthet.

SKORPIÓ jegy szülöttei fellélegezve kezdik az újévet. Maguk mögött hagyva minden olyat, amire már nincs szükségük. Új életszakasz kezdete, már színesebb és biztatóbb a jövőre nézve. Jöhet az új szerelem és a magánélet szépsége. Óvja egészségét és jó közérzetét.

NYILAS jegy szülöttei számára sok tapasztalással járó események következnek. Az önmegismerés útja tanulással járhat, ha változtatni szeretne életén. Az elveiért szálljon síkra és a magánéletét óvja, hogy a boldogság része legyen életének.

BAK jegy szülöttei remek kapcsolatot épít ki a munkahelyén és a családi berkekben is. A munka hőse lehet, ha képes új dolgokhoz is alkalmazkodni. A siker útja anyagi előnyöket is hoz számára. Sok szép utazást tervez, hogy tanulhasson, vagy világot lásson.

VÍZÖNTŐ jegy szülöttei különleges hobbijuknak is örülhetnek. A szabadidő eltöltése így szórakozás és öröm is egyben. Változatos munkahelyi légkör néha türelmetlenné teheti. A szerelemben új szelek fújnak. Fontos és életre szóló döntés is születhet kapcsolatában.

HALAK jegy szülöttei jó, ha figyelnek az egészséges életmód tanácsaira. Aztán alkalmazzák is őket, hogy minden rendben legyen. Változások is várhatók, akár munkahellyel kapcsolatban is. A családi kasszának nem biztos, hogy kedveznek a történések. Sőt ha nem várt kiadással is kell számolnia.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Horoszkóp

Tovább az oldalra