Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megtaláltuk a szombathelyi srácot, aki a kormány plakátjával trollkodott

Felháborította a unió ellenes arrogáns üzenet, amivel fontos kérdésekről tereli el a figyelmet a kormány.

25 évesen, két diplomával, környezetmérnöki végzettséggel most építőipari szakmunkásként dolgozik az a szombathelyi fiú, aki szerdára virradó éjjel meghekkelte Éjszaka ismeretlenek meghekkelték a Rohonci út egyik Brüsszel-ellenes plakátját 2016. May 18. 07:59 a kormányzati kommunikáció legújabb csodafegyverét, egy Brüsszelnek üzenő óriásplakátot. Nem tagja egyik politikai pártnak sem. Azért nem vállalta névvel az interjút, mert tart attól, hogy az – ahogy fogalmazott – rontaná a munkaerőpiaci pozícióit.

A plakátkampány csak arra való, hogy ne a problémákról beszéljünk.

Nem Brüsszelnek üzent, hanem a kormánynak és persze az embereknek. Azt mondja: nincs olyan, aki ne tudná, hogy az Orbán-kormánynak mi az álláspontja a menekültkvótáról – nem érti, hogy miért kell még egy csomó pénzt elkölteni arra hogy ezt kiplakátolják.

Nincs papír az iskolai wc-ben.
Bonyhádi Zoltán

Az akciót egyedül tervelte ki és bár kért segítséget a barátaitól, végül egyedül ragasztotta ki a betűket. Számított rá, hogy nagy sikert arat majd a szöveg, mert szerinte pártszimpátiától függetlenül tudják az emberek, hogy ezzel és a hasonló kampányokkal

hülyeségekre megy el az ország pénze

.

A pénznek jobb helye lenne akár az oktatásban, akár az egészségügyben – tette hozzá. Mindkettő minden magyar közös ügye. A szeretné, ha az emberek ráébrednének végre:

összefogva, közösen cselekedve igenis tehetnek a fontos közös ügyeinkért.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet