Éjszaka ismeretlenek meghekkelték a Rohonci út egyik Brüsszel-ellenes plakátját

Jelige: szarban van az oktatás.

Pár napja ellepték az országot a kormány Brüsszelnek intézett, valójában a közelgő menekültellenes propaganda-népszavazás kampányának szánt plakátjai.

Az

Üzenjük Brüsszelnek

plakátok persze annyira magas labdának számítottak kormánykritikus körökben, hogy pillanatok alatt megszülettek az első feldolgozások. Kedd éjjel Szombathely is beszállt a buliba, ugyanis azt az információt kaptuk, hogy ismeretlenek meghekkelték a Rohonci út-Bartók Béla körút kereszteződésénél lévő óriásplakátot. És tényleg:

Meghekkelték a Rohonci út egyik Brüsszel-ellenes plakátját
Így néz ki a feldolgozott plakát, kattintson!
Bonyhádi Zoltán

Nem ez volt az első alkalom Meghekkelték a Nagy Nemzeti Plakátkampányt a Rohonci úton 2015. June 11. 20:28 , hogy Szombathelyen alternatív módon feldolgozták a kormány demagóg plakátkampányát Újabb ellenplakátok Szombathelyen és az országban, megjelent a plakátrendőrség is 2015. June 12. 08:01 . Korábban épeszű miniszterelnököt kerestek, a jelek szerint nem jártak sikerrel.

Addig is:

Üzenjük Brüsszelnek, hogy nincs papír az iskolai WC-ben!


És a legújabb fejlemények: a rendberakott plakátot újrahekkelték és a Rumi úton is újabb remekművet avathatunk. Újabb plakáthekkelések Szombathelyen: most pénzt küldjenek a brüsszeliek 2016. May 20. 12:55

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet