Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Éjszaka ismeretlenek meghekkelték a Rohonci út egyik Brüsszel-ellenes plakátját

Jelige: szarban van az oktatás.

Pár napja ellepték az országot a kormány Brüsszelnek intézett, valójában a közelgő menekültellenes propaganda-népszavazás kampányának szánt plakátjai.

Az

Üzenjük Brüsszelnek

plakátok persze annyira magas labdának számítottak kormánykritikus körökben, hogy pillanatok alatt megszülettek az első feldolgozások. Kedd éjjel Szombathely is beszállt a buliba, ugyanis azt az információt kaptuk, hogy ismeretlenek meghekkelték a Rohonci út-Bartók Béla körút kereszteződésénél lévő óriásplakátot. És tényleg:

Meghekkelték a Rohonci út egyik Brüsszel-ellenes plakátját
Így néz ki a feldolgozott plakát, kattintson!
Bonyhádi Zoltán

Nem ez volt az első alkalom Meghekkelték a Nagy Nemzeti Plakátkampányt a Rohonci úton 2015. June 11. 20:28 , hogy Szombathelyen alternatív módon feldolgozták a kormány demagóg plakátkampányát Újabb ellenplakátok Szombathelyen és az országban, megjelent a plakátrendőrség is 2015. June 12. 08:01 . Korábban épeszű miniszterelnököt kerestek, a jelek szerint nem jártak sikerrel.

Addig is:

Üzenjük Brüsszelnek, hogy nincs papír az iskolai WC-ben!


És a legújabb fejlemények: a rendberakott plakátot újrahekkelték és a Rumi úton is újabb remekművet avathatunk. Újabb plakáthekkelések Szombathelyen: most pénzt küldjenek a brüsszeliek 2016. May 20. 12:55

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet