A Libri boltjai is bezárnak december 24-én

A munkavállalók ünnepi kikapcsolódását, feltöltődését segítik ezzel.

Minden budapesti és vidéki üzletét zárva tartja idén december 24-én a Libri. Az ország piacvezető könyvkereskedője ezzel egy példaértékű kezdeményezéshez csatlakozik, és a karácsony előtti utolsó vasárnapon szabadnapot biztosít munkatársai számára, hogy nyugodtabban ünnepelhessenek családjuk körében - írta közleményében a cég.

A megelőző napokban a szokásos nyitva tartással várják a vásárlókat.

 

Elsőként a Lidl jelentette be, hogy december 24-én kétszáz magyarországi üzletét zárva tartja, aztán a Rossmann, a Penny, a Mountex, a Jysk, az OBI és az XXLutz is bejelentette, hogy nem nyitnak ki az üzleteik december 24-én.

Az üzletek zárvatartását a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete indítványozta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet