A rendszámmal trükközött a sofőr, a vasi rendőrök elkapták

Ittas kerékpáros is szenvedett balesetet az elmúlt 24 órában a megyében.

Az M86-os autóúton igazoltattak a rendőrök egy 30 éves autóst, aki tehergépkocsival közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a pápai férfi a forgalomból kivont teherautójára egy másik járműre, ideiglenesen kiadott hatósági jelzést szerelt fel. A sofőrt a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Egy helyi kerékpáros szenvedett könnyű sérüléseket Szombathelyen, a Paragvári utcában amikor haladása során elvesztette uralmát a kerékpár irányítása felett és az úttestre esett. A biciklis férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet