Árvíz-gondok Szombathelyen: megteltek az árkok, vízben állnak az autók több parkolóban is (Videókkal)

Olvasóink reggel óta folyamatosan jelzik, hol mindenhol okozott problémát a hirtelen ránk zúdult nagy mennyiségű csapadék.

Még augusztus végén adtunk hírt róla, hogy a körmendi Dózsa György és Rákóczi utca közötti lakóterületen a pincék, a garázsok Frissítve: Hömpölyög a víz Körmenden - a 285 milliós uniós pénzből csatornázásra már nem futja, fitneszkertre igen? 2018. August 24. 19:51 és az autók beáztak, a csatornából dőlt ki a víz. Olvasónk akkor panaszolta, hogy a 285 milliós uniós fejlesztési pénzből csatornázásra már nem futotta, fitneszkertre igen.

Szombathelyi olvasónk jelezte, hogy ilyen jellegű problémát a vasi megyeszékhelyen is találni, nem kell ahhoz túl messzire menni. Minden nagyobb eső után a Mikes Kelemen 23-nál a esővizet nem viszi el a csatorna, az egész úttest eltűnik a vízben. Ahogy írta:

Mikor elindultunk reggel dolgozni, már csillapodott az eső, így most már nem küszöbig ért a víz a kocsiban és már nem bugyogott vissza a csatorna.

Szombathely Mikes Kelemen utca 23
Sándori-Pap Gábor

A Csaba úton az egyik telephelyen sem volt jobb a helyzet

A következő fotót és videót olvasónk a Csaba úton az egyik telephely bejáratánál készítette, szintén ma reggel.

Szombathely Csaba út
Sándori-Pap Gábor

Ide a gyalogosan járó dolgozók ma tuti be sem jutottak

- jegyezte meg ő is.

A dolgozók ide is mezítláb jöttek reggelre dolgozni

Egy másik olvasónk egy Zanati úti cég parkolóját fotózta le, ahol 20-25cm a víz szintje. Megjegyezte:

Az autók ott állnak a vízben. A dolgozók mezítláb jöttek reggelre dolgozni, az éjszakások tiszta vízen, bőrig ázva mentek haza.

Szombathelyi Zanati úti gyár parkolója
Olvasó

Felhőszakadás után egy szombathelyi cég bejáratánál - olvasói videó

Megteltek az árkok is

Herényben is elmaradt az árok tisztítása, meg is lett az eredménye a Csók István utcában:

Szombathely, Csók utca
Olvasó

Egy másik megtelt vizesárok Szombathelyen:

Szombathely árvíz
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló