Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Csaknem kétmilliót csaltak ki - Nem létező árut kínáltak eladásra

Videókártyákat, alaplapokat, medencéket, supokat hirdettek.

29 rendbeli csalás miatt emelt vádat egy rovott múltú nővel és társával szemben a Szombathelyi Járási Ügyészség - írták közleményükben.

A vádirat szerint a vádlottak 2021. február és július hónapjai között különböző álneveken kínáltak videókártyákat, alaplapokat, medencéket, supokat eladásra úgy, hogy a meghirdetett termékekkel nem rendelkeztek. A megtévesztett sértettek a termékek árát vagy annak előlegét átutalták a megadott különböző számlákra, amit a nő felvett és társával közösen elköltött.

A vádlottak a 29 sértettnek több mint 1.800.000 Ft kárt okoztak.

Büntetőjogi felelősségükről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet