Felavatták a szombathelyi gólyákat

Az ELTE Bolyai Gimnázium diákjai nyerték a versenyt. Aztán buliztak egy nagyot fiatalok. Sok képet hoztunk!

Izgalmas feladatok, táncos produkciók jellemezték a Szombathely diákönkormányzatának 11. gólyaavatóját. Nyolc iskola kilencedikesei vetélkedtek kedd délután az AGORA Művelődési és Sportházban. A fő téma a musical volt.

XI. városi gólyaavató
Kattintson a további képekért!
Pataki Gergely

A zsűriben ott volt Nemény András, a város polgármestere.

A verseny végén kihirdették a helyezetteket. Első lett az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, második helyen végzett PTE Szent-Györgyi Technikum, a dobogó legalsó fokára pedig a Puskás Tivadar Szakképző Iskola gólyái fértek fel.

XI. városi gólyaavató
Kattintson a további képekért!
Pataki Gergely

Ezek után pedig egy nagyot bulizhattak a fiatalok. A vetélkedőt és a bulit is megörökítette fotósunk.

XI. városi gólyaavató
Kattintson a további képekért!
Pataki Gergely
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek