Ismét bezárt a szombathelyi Víztorony kávézója

A torony viszont látogatható.

A szombathelyi KRESZ Park felé sétálva tűnt fel egyik este, teljesen sötét van a Víztorony kávézójában, az ajtó pedig zárva. Mint megtudtuk maga a víztorony látogatható keddtől szombatig 10 és 18 óra között, azonban a kávézó valóban nem üzemel.

Mészáros Gábor, a vendéglátóhelyet működtető cég egyik alapítója lapunknak azt mondta, egyelőre csak a téli időszakra zártak be, ahogy tavaly is. Télen kevesebb az érdeklődő, hiszen a KRESZ Park is bezár már október közepén és ilyenkor a játszótérre sem érkeznek a családok, kevésbé mozdulnak ki az emberek.

A kávézó Facebook-oldalán feltüntetett nyitva tartási idő alapján ősszel is már csak pénteken, szombaton és vasárnap várták a vendégeket.

Mészáros Gábor azt mondta, tervezik, hogy tavasszal újra kinyitnak.

Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság