Középső ujja felmutatásával kezdte a híradót a BBC hírolvasója

A hírolvasónak kellett néhány másodperc, mire rájött, hogy már adásban van.

Az átlagembernek a BBC szót hallva leginkább talán a közszolgálat, a tradíció, a komolyság szavak jutnak eszébe – feltéve, hogy nem látta a minap, ahogy Maryam Moshiri bejelentkezett a BBC News világhíradójába – írja a 24.hu.

December 6-án, helyi idő szerint délben elkezdődött a hírműsor, és a nézők ezt láthatták:

A hírolvasónak kellett néhány másodperc, mire rájött, hogy már adásban van. Profizmusa és 16 évnyi képernyős tapasztalata azonban átsegítette a helyzeten, és gond nélkül beolvasta a Boris Johnsonnal kapcsolatos hírt.

A videó természetesen terjedni kezdett, a kommentelők pedig remekül szórakoztak a látottakon, próbálták megfejteni, vajon mi történhetett – volt, aki arra utalt, hogy Moshiri esetleg a kameramannak küldte a kedves jelzést, de végül maga a bemondó magyarázta meg a történteket a saját Twitter (azaz X) oldalán:

„Sziasztok, tegnap az adás kezdete előtt egy kicsit viccelődtem a stábbal. Úgy tettem, mintha visszaszámolnék, miközben a rendező 10-től visszaszámolt (…) Amikor az 1-hez értünk, viccből megfordítottam az ujjamat, és nem tudtam, hogy ezt a kamera mutatni fogja. Ez egy magánjellegű poén volt a stábbal, és nagyon sajnálom, hogy kikerült az adásba! Nem állt szándékomban, hogy ez megtörténjen, és sajnálom, ha bárkit megbántottam vagy feldühítettem. Nem a nézőknek, sőt igazából nem is egy embernek akartam „beinteni”. Buta vicc volt, amit néhány barátomnak szántam” – írta bejegyzésében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet