Szombaton László Attila ad adventi koncertet a székesegyházban Szombathelyen

A Csillag születik harmadik szériájának győztese délután fél 5-től lép fel.

Ahogy arról lapunk már beszámolt, adventi-karácsonyi koncertekkel hangolódhatunk az ünnepre 2023-ban a szombathelyi Sarlós Boldogasszony-székesegyházban.

December 9-én, szombaton délután fél 5-kor egy fiatal titán, László Attila hangjára telik meg remélhetőleg a székesegyház. A Fonogram-díjas erdélyi magyar énekes, a Csillag születik harmadik szériájának győztese. Eddig két lemezt jelentetett meg László Attila, aki inkább zenéjével szeretné felhívni magára a közönség figyelmét, nem pedig bulvárszerepléseivel. Jegyek a Püspöki Palotában kialakított Látogatóközpontban vásárolhatók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek