Eddig: 413 520 / 3 000 000 Ft, 29 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

A Bolyai után újabb szombathelyi tantestület is csatlakozott a miskolciak nyílt leveléhez

Az országossá nőtt akció 120. tiltakozó tantestülete lett a Neumann János Általános Iskola.

Ahogy tegnap hírt adtunk róla Megvan az első szombathelyi iskola, ami csatlakozott a berágott miskolci tantestülethez 2016. January 19. 09:41 , már eddig is hatalmas hullámokat vert a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestületének pár hete megfogalmazott nyílt levele, amelyben a magyar közoktatás súlyos problémáira hívják fel a figyelmet. Jelen pillanatban a tanitanek.com oldal tanulsága szerint 149 oktatási intézmény csatlakozott a miskolci testület petíciójához.

39 fővel csatlakozott a Neumann tantestülete is
Garai Antal Atom

Az első szombathelyi iskolaként a NyME Bolyai János Általános Iskola és Gimnázium 80 fős nevelőtestülete is szolidaritást vállalt a tiltakozókkal. Azóta pedig újabb szombathelyi sulit is kibökhettünk a listán: 120-ik helyen a szombathelyi Neumann János Általános Iskola tantestülete 39 fővel csatlakozott a nyílt levélhez.

Az újak közt találtuk a szomszédos megyeszékhely egyik patinás gimnáziumának, a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium tantestületét is, akik többségi szavazással szintén a csatlakozás mellett döntöttek.

A miskolci pedagógusok nyílt levelét egyénileg is lehet pártolni, eddig összesen 13.935-en írták már alá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Megvan az első szombathelyi iskola, ami csatlakozott a berágott miskolci tantestülethez

Az országossá nőtt akció 88. tiltakozó tantestülete lett a Bolyai "gyakorló".

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra