A Citroën vezetője szerint nem volt büntetőfékezés, de verekedés igen

Mi pedig várjuk a rendőrség válaszát.

Verekedés miatt riasztották a rendőröket Szombathelyen pénteken. Információnk szerint egy betonkeverő autó vezetője torolta meg azt, hogy egy Citroen sofőrje büntetőfékezett előtte – írtuk délelőtt, írásunk pedig vihart kavart, a Citoren vezetője ugyanis e-mailt küldött szerkesztőségünknek, amit közlünk:

„Tragikus és egyben érthetetlen, ahogy a büntető fékezésről szóló cikket lehozták. Az eset leírását nem tudom, honnan vették, de semmiben nem felel meg a valóságnak. Nem került sor büntető fékezésre! A Hunyadi útról a tilos jelzés ellenére hajtott be a betonmixer a kereszteződésbe, csak nem legyalulva az útról engem és a velem utazó kiskorú gyermekemet! Dudáltam, az a mixer centiméterekre állt meg az autóm oldalától.

Az ezt követő szóváltásban a gépkocsimhoz jőve a sofőr leköpött, megütött, megsérültem a gyerekem emiatt kisebb sokkot kapott! A teherautó sofőrje nem volt hajlandó a helyszínen maradni, ezért követtem, és hívtam a rendőrséget, akik garázdaság miatt az autót vezető férfit bevitték.

Nem tudom Önök milyen forrásból szerzik az információkat, de nézzék meg a kommenteket, miket kaptam, és sok ember előtt vesztem így a hitelemet, akik tudják, hogy én voltam a Citroen vezetője. Azonnali helyreigazítást és nyilvános bocsánatkérést várok el, bármelyik elmaradása esetén  perre viszem a dolgot!”

Az esettel kapcsolatban a kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek egyébként, ha megjön a válasz, azt is közöljük...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló