A DK adománygyűjtésbe kezdett az Állami Számvevőszék példátlan büntetése miatt

Az Állami Számvevőszék történelmi mértékű, végeredményben közel 90 000 000 forintos gigabírságot szabott ki a Demokratikus Koalícióra.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Facebook-posztban jelentette be, hogy a DK adománygyűjtésbe kezdett az Állami Számvevőszék példátlan bírsága miatt.

A DK elnöke azt írta: a napokban minden idők legnagyobb DK elleni kormányzati támadását éljük meg. Az Állami Számvevőszék történelmi mértékű, végeredményben közel 90 000 000 forintos gigabírságot szabott ki a Demokratikus Koalícióra.

"Itt van az esély, hogy megmutassuk Orbán Viktornak, hogy bármit is csinál, minket nem hallgattathat el. Arra kérünk mindenkit, hogy támogasson minket, a támogatással pedig üzenje meg a kormánynak, hogy nem fogunk elhallgatni" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc a posztjában - írja a párt szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek