A DK-nak bizonyítéka van arról, hogy Orbán döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Az ellenzéki párt várja a miniszterelnök válaszát arra, hogy miért adott kitüntetést a pedofil igazgatónak.

Bizonyítéka van a DK-nak arról, hogy Orbán Viktor döntött Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának a kitüntetéséről.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A párt azt írta, a Magyar Közlöny 2016. évi 122. számában az áll, hogy Orbán Viktor adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt V. Jánosnak, 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket.

A kormány által 2016-ban kiadott hivatalos dokumentum szerint személyesen Orbán Viktor volt az előterjesztője, és az ellenjegyzője is a kitüntetésnek, amit „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként adott Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére”.

A párt a következő kérdésekre várja a választ a miniszterelnöktől:

 • Miért adott kitüntetést a bicskei pedofilnak?
 • Mi kitüntetni valót látott gyermekek megrontásában?
 • Miért gondolja, hogy a pedofíliát a legmagasabb állami szinten kell elismerni?
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet