A felcsúti focira költött összeg átlépte a 100 milliárd forintot

Semmi nem szab gátat az ész nélküli pénzszórásnak.

Az idén már átlépi a 100 milliárd forintot Orbán Viktor álmára, a felcsúti futballakadémia és futballklubra költött összeg, ami az idén összesen 1 milliárdos tao-bevétellel számol, további 3 milliárdos állami támogatás mellett, írja a Futballsznob, mely szerint most az MLSZ jóváhagyott még egy 335 milliós tao-támogatást is működési költségre.

Ennek az összegnek több mint tíz százalékát kommunikációs és marketinges munkatársakra, valamint egy VIP-menedzser fizetésére költhetik. A sport tao, az a társasági adó, amit a cégeknek nem kell adóként befizetniük, ha találnak egy sportegyesületet, akinek odaadhatják. Ennek a lehetőségnek a legnagyobb kedvezményezettje a kezdetektől fogva Orbán alapítványa és a Ferencváros - idézi a 168ora.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek