A Fidesz nem megy be pénteken este a parlamentbe

Határozatképtelen lesz a rendkívüli ülés.

Május 31-én lesz az a rendkívüli ülés Összegyűltek az aláírások, megindulhat a Sulyok Tamás elleni megfosztási eljárás May 28. 17:28 a parlamentben, melyet az ellenzéki pártok azért kezdeményeztek, hogy határozati javaslatban ítéljék el a magyar külügyminisztérium elleni orosz kibertámadást, valamint kezdeményezzék a köztársasági elnök tisztségtől való megfosztását.

Kövér László bár péntek este 8 órára össze hívta az ülést. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kormánypártok nem mennek el az ülésre. A Fidesz azt mondta az ATV-nek , bohózatnak tartják az eseményt. Márpedig a Fidesz és a KDNP nélkül az ülés nem lehet határozatképes sem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek