Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Forbes közzé tette, kik a legértékesebb magyar celebek

Az első helyen Sebestyén Balázs végzett, Hosszú Katinka viszont most először nem lett abszolút győztes.

Kijött a Forbes 2021-es, a legértékesebb magyar celebeket felsorakoztató listája. A 120 fős gyűjtésből szerkesztőségi szavazással 25 fősre szűkített listára jutókat egy reprezentatív online kutatás segítségével választották ki.

A hírességek ismertségét, kedveltségét, hitelességét és követését mérték a 18–59 éves magyar lakosság körében. Eközben az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft által felkért 11 fős szakmai zsűri, és a szerkesztőségi tagok is pontozták a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és közösségi médiás jelenlétét. A végleges sorrend az így kapott, összesített pontszám alapján állt fel.

Az első helyen Sebestyén Balázs szerepel, akinek 2017 után most másodszor sikerült újra a lista élére kerülnie. Két helyet lépett előre 2020-as helyezéséhez képest.

A második hely Ördög Nóráé lett, aki az idén nyolcadik alkalommal összeállított, celeblistán egyszer sem csúszott még a negyedik helynél lejjebb.

Hosszú Katinka a harmadik helyen végzett. A háromszoros olimpiai bajnok úszó értékét 2018 óta vizsgálja a Forbes, és ez az első alkalom, hogy nem ő az abszolút győztes.

A negyedik helyen a Street Kitchen és a Konyhafőnök arca, Fördős Zé, az ötödiken pedig Majka végzett.

A listán olyan új nevek is megjelentek, mint Puskás Peti – aki a 15. helyre futott be –, vagy Csobot Adél – ő a 17. helyen nyitott. De új arc a Konyhafőnökből ismert 14. Sárközi Ákos. is.

A Forbes értékelése szerint a top 20-ba még mindig leginkább csak azok tudnak bekerülni, akik állandóan a vezető tévécsatornák képernyőjén vannak főműsoridőben, ám a YouTube-ról, Instagramról és Facebookról ismert „self-made online sztárok” egyre erősödnek – írja az atv.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra