A hétvégén vágányzár lesz a Szombathely-Kőszeg vasútvonalon

A pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Pályakarbantartási munkák miatt a Szombathely - Kőszeg vasútvonalon június 1-től (szombat) június 2-ig (vasárnap) Szombathely és Kőszeg állomások között egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A GYSEV közleményben felhívta a figyelmet arra is, hogy a vágányzár idején a szombathelyi Söptei úti vasúti átjáró lezárásra kerül, emiatt a vonatpótló autóbusz Szombathely Center (VOLÁNBUSZ) megállóhely helyett Szombathely, Stromfeld lakótelep (VOLÁNBUSZ) megállóhelyen áll meg!

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás alább érhető el.

GYSEV Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet