Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A járvány ellenére április 5-én újranyit a sárvári piac

Bizonyos korlátozások mellett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sárvár önkormányzata április 5-én újra nyitja a városi piacot, ezzel elsősorban a helyi és környékbeli kistermelők munkáját szeretné segíteni, és biztosítani a lakosság folyamatos élelmiszer-ellátását - írja a sarvarvaros.hu . Az árusok és a vevők védelme érdekében az alábbi korlátozások lépnek életbe a városi piac működése során:

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

- A piac 2020. április 5-én, vasárnap reggel 6 és 12 óra közt tart nyitva és fogad vendégeket.

- Reggel 6 és 9 óra között a 65 év alatti, 9 és 12 óra között pedig a 65 éves és a feletti korú állampolgárok vehetik igénybe a piac szolgáltatásait – ezen rendelkezés betartását fokozottan figyelemmel fogjuk kísérni.

- Kizárólag az igazolhatóan élelmiszer - forgalmazással foglalkozó árusok pakolhatnak ki, közülük is csak azok, akik vállalják, hogy tevékenységüket a szükséges védőeszközök használatával (maszk, kesztyű) folytatják a piac működésének teljes időtartama alatt.

- Az árusítók kizárólag az üzemeltető által biztosított fertőtlenített pultokat használhatják a tevékenységük ellátása közben.

- A termékek helyben fogyasztása szigorúan tilos.

- A piac kizárólag egy bejáraton keresztül megközelíthető és egy kijáraton lehet távozni, egyidejűleg maximum 20 személy tartózkodhat az értékesítési területen.

- A belépésre várakozók legalább 2 méteres távolságra állhatnak egymástól, a helyes távolság betartását kijelöléssel segítik majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés