A Jobbik feljelentette Fekete Pétert

Folytatólagosan elkövetett lopás miatt. Ugyanis az államtitkár tegnap maga büszkélkedett azzal, hogy rendszeresen leemel ezt-azt a közgyűjtemények polcairól.

Fekete Péter államtitkár a közönség és mindenki legnagyobb megdöbbenésére az Esterházy Péter és Gitta Könyvtár pénteki átadóján húzott elő táskájából egy a Petőfi Irodalmi Múzeum gyűjteményébe tartozó focilabdát Fekete Péter államtitkár értékes gyűjtemények darabjait cipeli ide-oda January 22. 17:06 , majd elbüszkélkedett azzal, hogy szokása a közgyűjtemények polcairól egy-egy műtárgy elemelése, hogy más közgyűjteményekbe vigye át őket.

A kijelentés már a helyszínen felzúdulást okozott, a Jobbik azonban feljelentést is tett emiatt.

"Sajnálatos, de mindent elárul az Orbán-rezsimről, hogy ezen a jeles napon, a Magyar Kultúra Napján azt kell bejelentenem, hogy folytatólagosan elkövetett lopás miatt feljelentést teszek a kultúráért felelős államtitkár, Fekete Péter ellen" - írta Brenner Koloman, a Jobbik parlamenti képviselője a 444.hu által idézett közleményben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek