„A jövő vezetője” díjat kapott Horváth Zoltán, az AGORA Savaria Nonprofit Kft. ügyvezetője

Kollégái jelölték a díjra.

Az AGORA igazgatója a jövő vezetője, különdíjat kapott. Horváth Zoltánt, az AGORA Savaria Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kollégái jelölték a ’Jövő vezetője’ díjra, az elismerést Nonprofit kategóriában tegnap vehette át a CX-Ray Kft. díjátadó gáláján, Budapesten.

A CX-Ray által alapított ‘Jövő vezetője’ díjat idén harmadszor osztották ki. Olyan kis-, közép-, és felsővezetők munkáját ismerték el, akik kimagasló szakmai helytállásuk mellett emberi oldalukat is fejlesztik csapatuk érdekében. A ’Jövő vezetője’ díjat annak a vezetőnek adták át, aki előremutató gondolkodásával, empátiájával, digitális és újszerű megoldásaival, csapatának motiváló vezetésével kitűnik és példát mutat.

A nyertes vezetők jogosulttá válnak a Jövő vezetője cím 1 éves használatára, az általa vezetett cégcsoport pedig szervezetfejlesztéshez kapcsolódó nyereményekben részesült. Ilyen pl. a hálózatelemzés, elégedettségfelmérés, különböző tréningek.

Horváth Zoltán - A jövő vezetője díj
Nyugat.hu

A szakmai zsűri tagjai között volt pl. a ’Cápák között’ című műsorból ismert Sárospataki Albert, a Billingo vezetője, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense Dr. Marciniak Róbert és Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az Új Ház Zrt. vezérigazgatója. A felkért szakemberek az értékelésnél, a szakmai rátermettségen kívül, a vezető nevéhez köthető innovációkat, a mentorálást és segítségnyújtást, vezetési stílust, példamutatást vették figyelembe.

A jövő vezetőjét jelölő AGORA-s csapat egy tíz perces kreatív videót készített, amelyben bemutatták Horváth Zoltán vezetői attitűdjeit. Az elkészített felvételen hangsúlyos szerepet kapott pl. a munka-magánélet egyensúlyának megtartása, a dolgozói hibák kezelése, a visszajelzések fontossága. Méltatták vezetőjük kreativitását, innovációit és szociális érzékenységét. A projektcsapat konkrét példákkal, helyszínek bemutatásával szemléltette Horváth Zoltán hétköznapjait, munkaidő beosztását, feladatait.

A díjkiosztó gálán az AGORA Savaria Nonprofit Kft. ügyvezetője mellett a nevezési folyamatban résztvevő kollégák közül is jelen voltak néhányan.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet