A következő választáson már nem indul Lázár János

De vannak még tervei és ambíciói.

Arra az elhatározásra jutottam, hogy 2026-ban nem indulok az országgyűlési választások egyéni kerületi megmérettetésében – mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter egy Facebookon közzétett videóban, melyre a 24.hu hívta fel a figyelmet.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szeretne politikával foglalkozni - derült ki szavaiból. "Aki ismer, az tudja, hogy van bennem ambíció, 49 éves vagyok, a legjobb formában és legjobb állapotban, és még sok nagyon jó év áll előttem" - tette hozzá, ugyanakkor további részleteket nem árult el terveiből.

A lap emlékeztet arra, hogy Lázár április végén a Jelen című lapnak adott interjújában arra célozgatott, hogy 2026-ban nem lesz politikus, mondván nem biztos, hogy neki a politikában van a helye és szerepe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet