A közpénzzel kitömött Alapjogokért Központ szponzorálta Orbánék dallasi dzsemboriját

Hogy pontosan mennyivel, az még nem derült ki.

„A magyar állam ezért nem fizetett és nem is kért semmit” – közölte a hvg.hu érdeklődésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke annak kapcsán, hogy a lap megkérdezte, támogatta-e a magyar állam a konferenciát.

Ugyanakkor kiderült: az idén kétmilliárd forint közpénzzel támogatott Alapjogokért Központ támogató szponzorként van feltüntetve az esemény weboldalán.

A portál kereste őket és a CPAC-szervezőket is, hogy ez a szponzoráció pontosan mit takar, ám egyelőre választ nem kaptak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet