A magyar reklámpiac legnagyobb hirdetője: a Miniszterelnöki Hivatal

76 millió eurót költöttek.

A Miniszterelnöki Hivatal maradt a legnagyobb hirdető a magyar reklámpiacon, írja a Media1 a CANnual Report idei kiadása alapján. Az összesítés szerint a Miniszterelnöki Hivatal 2021-ben 76 millió eurót költött reklámra, és ez bőven elég volt az első helyhez.

A második legnagyobb hirdető az ugyancsak állami Szerencsejáték Zrt. volt, ők 24 millió eurót hirdettek el, míg harmadik helyezett a nem kevésbé állami Magyar Turisztikai Ügynökség lett 21 millió euróval.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek