A magyarok kétharmada forint helyett eurót akar

Folyamatosan romlik a forint megítélése.

Változik az euró népszerűsége Magyarországon – derül ki az Eurobarométer felméréséből. Míg februárban a magyar lakosság 61 százaléka támogatta azt, hogy egyetlen egységes fizetőeszköz legyen az Európai Unióban, júliusban már 67 százalék. Az EU 27 tagállama körében nem volt ilyen arányú növekedés, átlagosan 3 százalékponttal nőtt az egységes valutát támogatók aránya.

Az uniós tagállamok esetében az infláció és a jelentős gazdasági krízis miatti félelem végzett az első helyen, míg a magyaroknál az infláció került az első helyre, a második helyen pedig az energia- vagy az áruellátással kapcsolatos problémák, de attól is tart a magyar lakosság, hogy a háború átterjedhet Magyarországra - írja a MaNcs .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság