A magyarok sokáig szeretnének élni

Egy részük nagyon sokáig egy felmérés szerint.

Extrém hosszú ideig, 120 évnél is tovább a magyarok kevesebb mint ötöde szeretne élni, a férfiak szívesebben voksolnak a nagyon hosszú életre, mint a nők a Pulzus kutatása szerint, amelyet a Napi.hu kérésére készítettek el. Az idősebb válaszadók tizede mondta, hogy szeretné a gyertyát elfújni a 120. szülinapján is.

A magyarok harmada 81-90 éves koráig szeretné a gyertyákat elfújni a szülinapi tortáján, ha szabadon dönthetne arról, hogy hány éves koráig élhet. A megkérdezettek kevesebb, mint harmada legfeljebb a 80. születésnapjáig szeretne élni.

Az eredmények alapján a válaszadók ötöde viszont szívesen ünnepelné meg a századik születésnapját is. Extrém sokáig, akár 110 éves koráig csupán a magyarok 6 százaléka élne, ugyanakkor a szinte elérhetetlennek tűnő 120. szülinapján a teljes lakosság 17 százaléka szeretne pezsgőt bontani.

Eddig akarunk élni
napi.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód