A Momentum elbontotta a Karmelita előtti kordont és a Sándor-palota elé vitte

"Pedofilvédő Novák Katalin” feliratot lógattak rá, péntekre tüntetést hirdettek.

A Momentum politikusai és aktivistái elbontották a Karmelita előtti kordonokat és átvitték a Sándor-palota, a köztársasági elnök hivatala elé, majd “Pedofilvédő Novák Katalin” feliratot lógattak rá amiatt, mert Novák Katalin egy pedofil bűncselekményben résztvevőnek adott kegyelmet.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

„A pedofília az elképzelhető bűncselekmények legaljasabbika, ami jóvátehetetlen károkat okoz az áldozatok életében. A bicskei gyermekotthon esetében az áldozatok 10 éven át küzdöttek azért, hogy a pedofil igazgató és tettestársai megbűnhődjenek tetteikért” – mondta Orosz Anna, a Momentum országgyűlési képviselője és kiemelte, hogy Novák kegyelme nem más, mint az áldozatok arculköpése.

Orosz elmondta, hogy nem tisztázott, hogy miért kaphatott kegyelmet a pedofíliában segédkező igazgatóhelyettes, de az látszik, hogy több szálon kötődik a Fideszhez és Orbán Viktorhoz az ügy.

„Novák Katalinnak elvesztette maradék méltóságát is a köztársasági elnöki szerepében. Lemondása lenne a minimum ebben a helyzetben. A Momentum jogászai már vizsgálják, hogyan lehet elérni azt, hogy a mindenkori köztársasági elnöknek indokolnia kelljen: kinek és miért ad kegyelmet. Továbbá mindenkihez el fogjuk vinni az országban a hírt, hogy Novák Katalin és a Fidesz pedofilokat véd, hogy lehulljon végre a lepel az úgynevezett családbarát Fidesz valódi arcáról. Ezért jövő péntekre tüntetést hirdetünk ide, a Sándor-palota elé” – zárt a Momentum politikusa.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek