A NATO Tudományos és technológiai bizottsága ma elnökének választotta Dr. Vadai Ágnes honvédelmi árnyékminisztert

A kinevezéssel Dr. Vadai Ágnes lett az első magyar nő ebben a pozícióban a NATO történetében.

"A NATO Parlamenti Közgyűlés Tudományos és technológiai bizottsága ma elnökének választotta Dr. Vadai Ágnes honvédelmi árnyékminisztert. A kinevezéssel Dr. Vadai Ágnes lett az első magyar nő ebben a pozícióban a NATO történetében.

Az Árnyékkormány gratulál Dr. Vadai Ágnesnek a történelmi kinevezéshez, egyben büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen magas nemzetközi biztonságpolitikai pozícióban lévő ember ma Magyarország honvédelmi árnyékminisztere. Ez újabb bizonyítéka annak, hogy van kormányzóképes alternatíva az országban, és van kiút az Orbán-rendszerből" - áll a DK szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek