A Neoton Família egykori énekesét jelöli köztársasági elnöknek Szanyi Tibor pártja

„Személyes sorsa és életútja garancia arra, hogy átérezze társadalmunk nagy többségének helyzetét.”

Pál Évát jelöli köztársasági elnök az Igen Szolidaritásért Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) – derült ki a párt szerkesztőségünknek eljuttatott közleményéből.

Neoton Família
hvg.hu

Mint írják, csepeli/soroksári képviselőjük személyisége „alkalmas arra, hogy kifejezze a nemzeti egységet” . Az ISZOMM indoklásában kifejti, hogy Pál Éva személyes sorsa és életútja garancia arra, hogy átérezze társadalmunk nagy többségének helyzetét, s azt a legmagasabb közjogi tisztségben megjelenítse.

Pál Éva és Csepregi Éva
Blikk

Az ISZOMM egyúttal felkéri a hazai társadalmi csoportokat, köztük a pártokat, hogy támogassák Pál Éva jelölését. Pál Éva előadóművészként is ismert, mivel korábban hosszú éveken keresztül a Neoton Família egyik énekese volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet