A neten árultak nemlétező cigarettát – elítélik őket

Kétmillió forint értékben vertek át embereket.

A Szombathelyi Járási Ügyészség 41 rendbeli csalás miatt emelt vádat azzal a házaspárral szemben, akik a vádirat szerint 2020 decemberétől 2022 októberéig több weboldalon különböző dohánytermékeket kínáltak eladásra úgy, hogy a meghirdetett termékekkel nem rendelkeztek.

A megtévesztett sértettek a termékek árát vagy annak előlegét átutalták, amit a vádlottak felvettek. A vádlottak a 41 sértettnek közel 2 millió Ft kárt okoztak. A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek