Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Nyugat.hu túl a 90 ezer lájkon. Köszönjük, hogy így együtt vagyunk Veletek!

Örömünkben, hogy több mint 90.000-en tetszikelték meg a Nyugat Facebook-oldalát, egy szeretős lakatot kattintottunk a szombathelyi Csónakázótó hídjára.

Hat éve, amikor elértük a 40 ezer lájkot, már gravíroztattunk nektek egy szeretünk olvasó feliratú lakatot, Túl a 40 ezer lájkon. Kölcsönszeretet visszajár! 2014. November 05. 11:11 és rákattintottuk a szombathelyi Csónakázótó hídjára. Most is ott van, néha nézegetjük….

Ezelőtt hat évvel a 40.000 lájkot megörökítő, szeretünk olvasó lakatot felmutatja Roznár Gyöngyi főszerkesztő
Vágvölgyi Bálint

Azóta sok minden történt, például épült egy új híd a tóra, a Nyugat.hu lett a legnagyobb független vidéki hírportál, ti pedig még többen lájkoltatok bennünket.

Nyugat.hu lakatolás
Ez pedig már az új lakat a 90.000-es számmal.
Mészáros D. Zsolt

Nagy öröm ez nekünk! Egy órára tehát tartaléklángra tettük a Nyugatot, és kimentünk ismét a tóhoz. Most az új hídra is rázártuk a ”NYUGAT.HU like olvasó” lakatot. A kulcsát pedig, akár csak hat éve, úgy most is jó mesze behajítottuk a vízbe. (S mert vírusos időket élünk, szerkesztőségünk tagjait részben maszkban láthatod.) Azt nem tudjuk, hogy hat év múlva lesz-e újabb híd a tavon, de azt reméljük, hogy akkorra még többen leszünk.

Nyugat.hu lakatolás
Ez pedig a lakatoló csapat. Szilágyi József, Józing Antal, Czömpöl Bianka, Vincze Ádám,Horváth Gábor, Kiss Tamás, Roznár Gyöngyi, Mészáros D. Zsolt.
Mészáros D. Zsolt

A sok lájk és egy ekkora Facebook közösség egyben nagy feladatot is jelent: még több hiteles információt írni neked, még több problémás ügyet felvállalni, és segíteni a megoldásban, még több dolog hátterét kinyomozni, érthetően leírni. Miközben az sem baj, ha jól is szórakozol a Nyugat.hu cikkein.

Mindez azonban a kollégák munkája, ám technikai eszközök és a szerkesztőség stabil működési háttrének a megteremtése is kell. Ezért indítunk most támogatási kampányt, amely december 3-tól december 20-ig tart. 2 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. 90.000 -en vagyunk, csak menni fog!

Támogass minket itt !

Nyugat.hu lakatolás
Végül Józing Tóni kollégánk így hajította be a lakat kulcsát a tóba. A lakatolás képeit és a lakat pontos helyét a képekre kattintva megtalálod galériánkban.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Közélet

Tovább az oldalra