A Párbeszéd - Zöldek is gyűjti az üres nemzeti konzultációkat

A cél továbbra is ugyanaz: egymillió üres konzultációs ív összegyűjtése.

Jakál Adrienn december 8-án, reggel a soproni piacról jelentkezett be rövid videóban, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy a Párbeszéd – Zöldek is csatlakozott az aHang és az Egységes Diákfront akciójához, amelynek célja egymillió nemzeti konzultációs ív összegyűjtése.

Az önkormányzati képviselő azt ajánlja azoknak, akik nem értenek egyet a kormánypropagandával, hogy ne égessék el, ne tépjék szét a konzultációs papírt, hanem adják le a gyűjtést végző szervezetek által kijelölt pontokon, így azok felmutathatják, hogy nem ért egyet mindenki a kamukonzultációval.

A rövid videó ide kattintva érhető el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet