A saját kertjében nyugszik Vágó István

A legendás tévés egy évvel ezelőtt hunyt el.

A saját házának kertjében temették el az egy évvel ezelőtt elhunyt Váratlanul elhunyt Vágó István 2023. April 29. 09:35 legendás tévést, Vágó Istvánt - írja a Blikk.

A portálnak egy ismerőse úgy fogalmazott, "István nagyon szerette ezt a házat, minden egyes zegéhez-zugához kapcsolódtak emlékei, szinte az egész életüket ott élték le Judittal. Amikor elment, a család úgy döntött, semmiképpen sem lesz olyan nyughelye, ahova bárki csak úgy odamehet, ezért döntötték el, hogy a saját kertjükben búcsúznak el tőle végleg. Sírhelye nincs, mivel István egyébként sem hitt a túlvilági létben, mindenki tudta, mennyire elutasított mindenféle spiritualitást, így alapvetően az ő kívánságát teljesítették azzal, hogy nem gondolták túl a temetést. A kertben van a nyughelye"

A lap felidézi, a család a barátok, az egykori kollégák számára a három héttel Vágó halála után rendezett egy búcsúztatót. "Egy érzelmi kavalkád volt az egész délután. Egyrészt természetesen nagyon fájdalmas volt, hiszen még mindig próbáljuk anyuval együtt felfogni azt, hogy apu nincs többé. Közben pedig nagyon feltöltődtünk attól a sok szeretettől, amit kaptunk a barátoktól: megható volt látni, mennyi embernek jelentett nagyon sokat" - nyilatkozta akkor a Blikknek a kvízmester fia, Péter.

A lapnak nyilatkozó ismerős szerint egyébként a család nem gondolkozott azon, hogy eladják a családi házat, sőt, inkább felújítják azt.

"Sem Juditnak, sem a fiának esze ágában sincs eladni az otthont, amelyben a házaspár, a család hosszú évtizedeket töltött el együtt. Úgy döntöttek, inkább felújítják és új életet lehelnek bele, ezzel is jelképezve azt, hogy István halálával új időszámítás kezdődött mindannyiuk számára" - mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű