A soproni és a siklósi kórházban újra kötelező a maszkhasználat

A rendelkezés visszavonásig érvényes.

A légúti megbetegedések, valamint a SARS-CoV-2 esetek országosan emelkedő tendenciája miatt a Soproni Gyógyközpont járványügyi megelőző intézkedéseket vezet be.

December 7-től az intézmény fekvőbeteg osztályain, valamint járóbeteg-ellátó egységeiben – beleértve a várótermeket is – kötelező az orrot és szájat elfedő orvosi, textil, illetve más anyagból készült maszk viselése.

Az intézmény honlapján olvasható közlemény szerint - amit a Hírklikk vett észre - a rendelkezés visszavonásig érvényes.

Hasonló döntést hozott a Siklósi Kórház főigazgatója is. A megnövekedett felsőlégúti fertőzések miatt december 7-től kötelező a szájmaszk viselése az intézményben.

A rendelkezés kiterjed minden kórházi dolgozóra, járóbetegre és látogatóra, vagy hozzátartozóra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek