Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Nem lehet az M1-esről a szokott helyen felhajtani az M0-sra

Munkavégzés miatt lezárták a csomópontot.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 16-os km-nél lévő M0-s autóúti csomópontban munkavégzés folyik. Emiatt, nem tudnak ráhajtani az M0-s autóútra az M5-ös autópálya irányába - közölte az Útinform.

Kerülni az M1-es autópályán tovább haladva, a következő, a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába az M0-s autóútra.

Fontos tudnivaló, hogy a munkavégzés miatt, az M0-s autóúton az 1-es főúti csomópontban nem lehet sem felhajtani, illetve lehajtani. Kerülni az 1-es főúton a 14-es km-nél, a Törökbálint/Budakeszi csomóponton keresztül, az M7-es autópálya - M0-s autóút útvonalon lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek