Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Kétfarkú Kutya Párt már megint öblöset vitt be a bénázó városvezetésnek

Cumis, kanalas, metálvillás, fodrászos városlogót rajzoltak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Arculati logót kapott Szombathely. A hírt és a logót már tegnap leközöltük Itt van Szombathely új arculati logója 2017. December 11. 12:21 , de hát ismétlés a tudás anyja, mutatjuk a grafikai bravúrt még egyszer.

Forrás: szombathely.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A város új arculati logója egy kissé sejtetősre sikeredett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi passzivistái szerint, így ceruzát ragadtak és egy élesebb, letisztult verziót már közre is adtak .

Kétfarkú Kutyapárt Szombathely logó
Forrás: ketfarkukutya.com

Azt is leírták, hogy melyik elem mit takar.

Egy csomó ház van Szombathejen, szinte kivétel nélkül mindben van kanál, az összes szombatheji kis lurkónak van cumisüvege, egy csomóan járnak fodrászhoz és azért metálarcból is akad jópár. Minden benne van ami kell. Egyszerűen zseniális.

A passzivisták azért megkérték Pistikét is, hogy rajzoljon valamit, az pedig így sikerült.

Kétfarkú Kutyapárt Szombathely logó
Forrás: ketfarkukutya.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés