Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyiek is jól ismerik azt a lányt, akit a fejére tekert sál miatt migránsnak néztek Csongrádon

Barbi az egyik belvárosi pubban dolgozott. Most Villachban él.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tegnap futotta meg a magyar médiát az az eset, ami Csongrádon történt. Egy lány írta ki a Facebookra, hogy haza utazott a szüleihez. Az anyukájával együtt fodrásznál voltak, és mivel szemerkélt az eső, és nem akarták, hogy a friss frizurájuk elázzon, így rátekertek egy sálat a fejükre.

Szeretném megköszönni annak a csongrádi lakosnak, aki a mai nap folyamán rám és édesanyámra hívta a rendőrséget az utcán sétálva, azt állítva, hogy menekültek vagyunk. (…) Gratulálok az emberkének, remélem, eljut hozzá az üzenet!

írta felháborodott Rendőrt hívtak egy csongrádi nőre, mert sál volt a fején 2018. March 29. 13:28 , nyílt Facebook-posztjában egy csongrádi nő.

Barbi és anyukája csak az eső ellen akarták védeni a frissen készült frizurájukat
x

A posztot azóta csak azok látják, akik ismerősei a lánynak, akit egyébként a szombathelyiek is jól ismernek, hiszen sokáig dolgozott az egyik belvárosi pubban.

Barbit ma telefonon értük el.

Nagyon sokan keresnek most tévétől, újságtól, mondjuk erre a népszerűségre annyira nem vágytam, inkább csak azért írtam ki a Facebookra, hogy mi történt, mert felháborított, hogy két "fejkendős" nő ekkora indulatokat tud szülni. Az utcán sétáltunk, erre ránk hívták a rendőröket. Elképesztő, hogy milyen szintre jutott a gyűlölködés ebben az országban

- mondta a lány a nyugat.hu-nak.

Egy ideig Szombathelyen éltem és dolgoztam, most a barátommal Villachban lakunk. Nem egy török, arab és más muszlim vallású embert ismerünk, kollégáink, barátaink között is vannak muszlimok és soha senkinek semmilyen problémája nem volt velük odakint. Persze megértem, hogy Csongrád egy kis település, ahol nagyon elhitték azt, ami a tévéből folyik. Hát ide jutottunk.

Barbitól végül azt is megkérdeztük, hogy fog-e még valaha sálat tenni a fejére, hogy megvédje friss haját az esőtől.

Ha ebből ekkora kalamajka keveredik, akkor nem, soha többé

- válaszolta nevetve a lány.

Címlapfotónk illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés