A szuverenitásvédelmi törvény ellen több mint 100 civil szervezet tiltakozik

Az az ország, ahol az emberek nem képviselhetik az érdekeiket, nem demokrácia.

Közös közleményben tiltakozik 105 civil szervezet a szuverenitásvédelmi törvény ellen, mert szerintük a hatalom érdekeit védi, miközben megbélyegzi és megfélemlíti a közügyekben aktív állampolgárokat - írja a 444.

Az aláírók szerint az az ország, ahol az emberek nem képviselhetik az érdekeiket, nem demokrácia. Mivel a törvényjavaslat szándékosan homályos, az új hivatal bármilyen közéleti megnyilvánulást úgy ítélhet meg, hogy külföldi érdekeket szolgál, így veszélyezteti Magyarország szuverenitását.

Mivel a törvény az aláírók szerint sérti az Alaptörvényt és nemzetközi jogba is ütközik, arra számítanak, hogy elbukik majd, ahogy a 2017-18-ban hozott civilellenes jogszabályok is elbuktak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek