A taxisok Orbánhoz fordultak, hogy fuvardíjat emelhessenek

Levelet írtak a taxisok a miniszterelnöknek „az országosban kialakult rendkívüli helyzet miatt”.

A szakszervezet haladéktalan tárgyalásokat kezdeményezett a kormánnyal - mint hangsúlyozzák - a taxisok érdekében. A legtöbb személyfuvaros vállalkozást tömörítő érdekképviselet a kormányfőnek küldött levelében azt írja:

"Sajnálatos módon az idei taxis tarifa megállapodás megkötése után számos olyan esemény történt/történik (háború, hiperinfláció, energiaválság, élelmiszerárak elszabadulása), mely a korábbi megállapodást elértéktelenítette." - idézi a napi.hu .

Az alábbi javaslatokat küldték Orbán Viktornak a mielőbbi visszajelzés reményében:

- további sürgős, kisebb mértékű taxis tarifaemelés,

- a taxis kisvállalkozók további más adókedvezmény lehetőségeinek kérése,

- taxi engedélyek kiadásának maximalizálása, taxis vállalkozások létszámának korlátozása,

- a taxisok adózási lehetőségeinek pontosítása.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek