Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A TEK ártalmatlanította a robbantással fenyegetőző férfit Sajtoskálon

A férfi a kerítésére több vezetéket is szerelt, csak később derült ki, hogy világító díszeket látott el elektromossággal.

Információink szerint a mentők kérték a rendőrség segítségét Sajtoskálról, miután a férfi beteg, akiért kiérkeztek fenyegetőzni kezdett. Az utcában azt mondták, nem ez az első eset, de most benzineskannát is láttak nála.

A TEK ártalmatlanította a robbantással fenyegetőző férfit Sajtoskálon
Tánczos Mihály

Két sajtoskáli utcában is megjelentek pénteken a Terrorelhárítási Központ járművei és emberei. A TEK egy telekszomszéd háza felől is behatolt, hogy ártalmatlanítsa a fenyegetőző férfit.

A TEK ártalmatlanította a robbantással fenyegetőző férfit Sajtoskálon
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, hogy a mentőknek kellett volna kórházba szállítaniuk a középkorú férfit az orvosa kérésére, mentális okokból. Az illető azonban bezárkózott a házba és fenyegetőzni kezdett. Az utcabeliek azt mondták, hogy tűzről és robbantásról volt szó és nem ez az első eset, de nem sokkal korábban egy benzineskannával látták a férfit, így félő volt, hogy be is váltja a fenyegetést.

A TEK ártalmatlanította a robbantással fenyegetőző férfit Sajtoskálon
Tánczos Mihály

A TEK nem sokkal a kiérkezése után elfogta a férfit, akit ezután a mentők kórházba szállítottak. Információnk szerint nem sérült meg. Azt nem tudjuk, hogy valóban volt-e a házban benzin, vagy egyéb gyúlékony anyag.

Az az utcáról is jól látszott, hogy a fenyegetőző férfi kerítéséhez több vezeték is fut egy fára rögzített beltéri elosztóból. Később kiderült, hogy nem elektromos kerítést készített az illető, hanem világító díszeket látott el elektromossággal, az érintésvédelem maximális figyelmen kívül hagyásával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra