Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A ti párotok se tud normális képet lőni rólatok?

Lányok képe a pasijukról vs. a srácok képe róluk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkérdeztem a páromat, szerinte miért van az, hogy én róla mindig inkább előnyös képeket csinálok (még akkor is, ha valami vicces történik a képen), ő pedig főleg előnytelen, nyomorék képeket gyárt rólam? Mindketten tanultunk képi ábrázolást, de annak ellenére, hogy mindkettőnknek van tapasztalata, ugyanúgy megfigyeltük a jelenséget.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Íme a válasza:

„Az nekem még annál is egyel valóságosabb, mint amikor a nem beállított, retusált, fényelt arcodat látom, és eszembe jut, ezek nélkül is mennyire gyönyörű vagy. A nyominger fejedet meg a hülye pózaidat meg kell örökíteni, mert vicces. Amikor szép vagy, abban elveszek. Nem jut eszembe, hogy lefotózzalak. Én, amikor szépnek látlak, inkább levideózlak. Például hajszárítás vagy ruha próbálgatás közben. Ilyenkor te veszel el valamiben. A lányok sokkal hajlamosabbak magukról is előnyös és kitalált képeket készíteni, de készüljenek el azok a képek is, amik az én valóságomban vannak. A nőkben nincs meg az a késztetés, hogy megörökítsék a párjukat, amikor önfeledten hülyülnek vagy megfeledkeznek magukról.”

Na itt azért beleálltam a dologba. Dehogy nincs meg! Ugyanúgy szeretem lefotózni őt, amikor elmerül valamiben, mégis mindig jól néz ki az összes képen. Még akkor is, amikor alszik. Gondolhatjátok, rólam milyen képek készültek álmomban...

„Jó, hát lehet, hogy csak annyiról van szó, hogy mi hajlamosabbak vagyunk a baromkodásra. Kevésbé vagyunk romantikusak, kevésbé értünk az esztékiához, és ennek a lenyomata látszik a képeken.”

Ez nem rossz felvetés, de sovány vigasz :D

Nálatok is ez a helyzet?

boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
boredpanda
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés