A Vas Népében toboroz választókat a Momentum képviselőjelöltje

A KESMA lapja nem vette észre, hogy meghekkelték.

Pleva Dániel Vas megye 3. számú választókerületének momentumos képviselőjelöltje, ahogyan az bő egy hónappal ezelőtt kiderült Előválasztás 2021 - A Demokratikus Koalíció Pleva Dánielt támogatja Vas megye 3-as számú választókerületében 2021. June 27. 18:52 . A DK támogatja, és a Nyugaton is megjelent a plakát vagy szórólap, amelyen Dobrev Klára mellett mosolyog.

DK - Momentum - Pleva Dániel
Facebook

Sajnálatos, de így van, hogy ezek a jellemzők – Momentum, DK, Dobrev Klára, képviselőjelöltség – nem jogosítják fel őt arra, hogy a megyei napilapban szerepelhessen. Viszont, ha nem megy az ajtón, akkor sikerül az ablakon, főleg, ha a hirdetésfelvevők óvatlanok a KESMA lapjánál, és befogadják az ellenség rejtjelezett szövegét.

Az alábbit: „31/178/90 barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket! Jelige: Válassz engem!”

Pleva Dániel pedig így örömködik ennek Facebook oldalán: „Olvassatok ma Vas Népét! Tényleg van médiapluralizmus, a Vas Népe ma lehozta a hirdetésemet! Válasszatok engem az előválasztáson szeptember 18. és 26. között! Köszönöm!”

Médiahekk - Pleva
Facebook
Annyit mondunk, delikát. Bár az akció – amellyel meghekkelte a Fidesz helyi, nagyhatalmú lapját – nem biztos, hogy szavazatokban is manifesztálódik – lévén, alig is olvassák azt –, flashnek viszont elsőrangú, mert megmutatja, hogy furfanggal és leleménnyel meg lehet találni a rést a hatalom monolit pajzsán. - Ügyes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű