Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Áder János kegyelmet adott Kertész Ágnesnek, aki majdnem megölte a férjét

Tíz év helyet ötöt kell csak leülnie.

Kertész Ágnes valóban kegyelemben részesült. Áder János köztársasági elnök döntése értelmében 10 év helyett csak ötöt kell leülnie és azt sem fegyházban, hanem fogházban - írta a Blikk érdeklődésére Lichy József, Kertész Ágnes korábbi ügyvédje.

Kertész a gyanú szerint kábítószert kevert férje italába, majd a magatehetetlen férfit többször megszúrva életveszélyes sérüléseket okozott neki. Állítása szerint férje sokáig pszichés terrorban tartotta, több szakértő is úgy vélte, a férfi nem volt alkalmas a gyereknevelésre, a bíróság mégis nála helyezte el közös kislányukat.

A nő végig kitartott amellett, hogy párja önmagát sebesítette meg, a bíróság azonban nem hitt neki, így 2019-ben elkezdte letölteni büntetését. Áder János döntésével most megfelezte a büntetését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra