Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Valószínűleg agyvérzés gyanújával került kórházba Torony polgármestere

Kovács Györgyöt a győri kórházba szállították, a később megválasztandó alpolgármester fogja helyettesíteni. A képviselő-testület alakuló ülését a korelnök hívja majd össze.

Információink szerint tegnap este lett rosszul Torony frissen megválasztott, de eddig is hivatalban lévő polgármestere. Először a szombathelyi, majd a győri kórházba szállították, úgy tudjuk, agyvérzéssel kezelik.

Kovács György polgármester
Vágvölgyi Bálint
Kovács György a Fidesz-KDNP színeiben indult, hat független riválisát győzte le. Erről még a választások előtt írtunk Súlyos vádak és rekord számú polgármesterjelölt Toronyban 2014. October 09. 12:06 .

A településen most az jelenti a problémát, hogy még nem alakult meg az új képviselő-testület, és így nincs megnevezve a helyettese sem. Felhívtuk Horváth Eszter jegyzőt, e-mailben tájékoztatott a lehetőségekről. A lényeg, hogy október 27-ig össze kell hívni a testület alakuló ülését.

Mivel nincs megválasztott alpolgármester, ezt a testület korelnöke teheti meg, az alakuló ülésen meg kell választani az alpolgármestert, és az alpolgármester helyettesíti a polgármestert, amíg ő nem tudja ellátni a feladatát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Súlyos vádak és rekord számú polgármesterjelölt Toronyban

Vesztegetés, saját célra használt közmunkások, feketén dolgozó polgármester. Elmentünk, hogy kiderítsük, mi az igazsága a kis vasi faluban.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra